Home کارت رسیور همه چیز درباره دریافت اینترنت رایگان از طریق دیش ماهواره
همه چیز درباره دریافت اینترنت رایگان از طریق دیش ماهواره
kamran ۲۳:۴۳ 0
همه چیز درباره دریافت اینترنت رایگان از طریق دیش ماهواره
با داشتن کارت DVB یا همان کارت رسیور یا کارت ماهواره علاوه بر تماشای کانالهای ماهوارهای با کیفیت بالا، به دو روش متفاوت میتوان با اینترنت ارتباط برقرار کرد:
وسایل لازم:
کارت DVB، کامپیوتر با حافظه و رم بالا، دیش، LNB، سیم آنتن.
حالت اول: با پرداخت مبلغ مشخصی عضو شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت ماهوارهای(مثل OpenSky ) میشوید و بعد از آن برای استفاده از اینترنت ماهوارهای با سرعت بالا بایستی با یک خط SEND معمولی به اینترنت کانکت شوید تا فایلهای مورد درخواست شما از طریق DVB و با سرعت بسیار بالا دانلود شود . ( در این روش لازم است که شما اشتراک یکی از شرکتهای فوقالذکر را برای مدت معینی خریداری نموده و برای سند، به اینترنت معمولی کانکت باشید که نیاز به پرداخت هزینه دارد و رایگان نمیباشد )
حالت دوم: بدون اتصال به اینترنت، بدون نیاز به خط سند و بطور کاملا رایگان و فقط بصورت یکطرفه ، “دانلود آفلاین ” میکنید. یعنی فایلهایی را که افراد دارای اشتراک از طریق اینترنت ماهوارهای دریافت میکنند شما هم میتوانید همزمان بصورت آفلاین یعنی بدون اتصال به اینترنت دریافت نمایید.(از طریق نرمافزار مستقل و یا نرمافزار ماژول که بر روی برنامه مشاهده کانالها مثل progdvb نصب میشود)
برنامه، موزیک، فیلم و هر فایلی که برای دانلود انتخاب شده باشد را میتوانید با سرعتی بین ۲ تا ۴ مگابیت در ثانیه(۲۵۰ تا ۵۰۰ کیلوبایت در ثانیه) دریافت کنید که بسته به ماهواره و فرکانس مورداستفاده میتواند متغیر باشد.
البته این سرعت به این معنی نیست که تمام فایلهای در حال دانلود سرعت زیادی دارند بلکه سرعت دانلود فایلها بستگی به نوع اشتراک و سرعت دانلود یوزرهای دارای اشتراک دارد.
اگر مشخصات فایل در حال دانلود با تنظیماتی که شما برای برنامه تعیین کردهاید مطابقت داشته باشد، برنامه آن فایل را دریافت خواهد کرد. به طور مثال اگر کاربر دارای اشتراک اینترنت ماهوارهای، در حال دانلود یک فایل MP3 باشد، وقتی آن فایل از طرف سرویس دهنده ارسال میشود اگر شما در تنظیمات برنامهای که برای دانلود آفلاین استفاده میکنید، فایلهای MP3 رو هم انتخاب کرده باشید و سایز فایل هم با شرایط انتخابی شما مطابقت داشته باشد، شما هم میتوانید آن فایل را دریافت کنید.
در اینترنت آفلاین، فایل را شما درخواست نمیدهید بلکه فایلهایی را که دیگران درخواست دادهاند و در حال دانلود هستند، شما هم دریافت می کنید.
مشهورترین این برنامه ها عبارتند از :
OpenSkyClient
SkyNet
Manna
File Grabber
…
در OpenSky Client با آنکه انتخاب شما محدود به کمتر از ۱۰۰ فایل در روز است اما این اختیار را دارید که دقیقا فایل مورد نظر را از لیست انتخاب کرده و آن را معرفی کنید تا در زمان مشخصی دانلود شود.(نصب و کار با این برنامه کمی دشوار است و برای تازهکارها پیشنهاد نمیشود)
در سه تای بعدی تقریبا اختیار در دست شما نیست و فقط میتوانید پسوند فایل و حجم فایلهای موردنظر را تعیین کنید تا در صورت دانلود توسط کاربران دارای اشتراک اینترنت ماهوارهای، برای شما هم دانلود شود.
در این حالت لازم است که فرکانس نرمافزار مربوط به دانلود آفلاین را روی یک فرکانس که حاوی PIDهای دیتا باشد و همچنین قابلیت دانلود رایگان (همه فرکانسها ندارند) داشته باشد ، تنظیم کرد و با اجرای برنامه شروع به دانلود کرد….
چند نکته:
- به هیچ وجه برنامه رو برای دریافت همه فایلها تنظیم نکنید(فقط فایلهای با فرمت دلخواه را انتخاب نمایید)
- هر قدر سطح گیرندگی کارت شما بالاتر باشد و کامپیوتر دارای حافظه و رم بیشتر باشد و همچنین استفاده دیگری در حین دانلود آفلاین از کامپیوتر نداشته باشید فایلهای دریافتی ناقص، کمتر خواهد بود.
- در حین دانلود نباید مانعی در برابر دیش قرار گیرد حتی برای چند ثانیه.(باعث قطع ارتباط و هنگ کردن برنامه میشود که بایستی برنامه را دوباره اجرا کنیم)
- برای اینکه فایلهای با حجم بالا دانلود شوند بهتر است حجم مینیمم فایلهای دانلودی را پایین نگیرید.(از خیر فایلهای کمحجم بگذرید)
- گاهی اوقات دانلود فایلها تا ۹۹% پیش میروند و کامل نمیشوند که علت آن بیشتر اوقات مربوط به استفاده از سیستم در هنگام دانلود، بخصوص در فایلهای حجیم هست.(اگر طول نوار دانلود را نگاه کنید در قسمتی از آن خطوط قرمز نازک بصورت عمودی بر روی نوار دانلود قرار میگیرند که مربوط به چند کیلوبایت گمشده فایل هست)
- برای دانلود فایلهای حجیم از جمله فرمتهای ویدیویی بایستی زمان زیادی را صرف دانلود بکنید (مثلا زمانی حدود ۱۰ ساعت یا بیشتر)
- معمولا بعضی فایلهای ویدیویی بصورت فشرده و چند تیکه برای دانلود گذاشته میشوند، پس بایستی تمامی فایلهای مربوطه را دانلود کرده و آنها را با هم ترکیب کنیم.
- اگر گیرنده اصلی فایل، دریافت را متوقف کند، فایل دریافتی شما بلااستفاده خواهد شد.
- اگر ارتباط سرویس دهنده اینترنت با درخواست کننده اصلی قطع شود فایل شما هم از دست خواهد رفت.
کارتهای DVB مختلفی برای دانلود آفلاین وجود دارد از جمله کارت اسکایاستار و کارت ویژنپلاس و کارتهای دیگر، که این دو کارت استفاده کننده بیشتری دارد و از بین این دو، کارت skystar 2.6d از نظر ساپورت نرمافزاری و همچنین قیمت آن محبوبیت بیشتری دارد.(قیمت تقریبی ۷۵-۶۰ هزار تومان)
برای دانلود آفلاین میتوان از ماهوارههای:
Express AM 22 53.0°E
Turksat 1C/2A 42.0°E
Arabsat 2B 30.5°E
Astra 19.2°E
Eutelsat W6 21.6°E
Eutelsat W1 10.0°E
Eutelsat W3 07.0°E
و چند ماهواره دیگراستفاده نمود ولی معمولا از ماهواره Eutelsat W3 7.0°E و Turksat 1C/2A 42.0°E که سرعت زیادی هم دارند استفاده میشود.
- بر روی ماهواره هاتبرد فقط یک فرکانس رایگان برای دانلود آفلاین وجود دارد که ارزش دانلود ندارد.(تعداد فایلها برای دانلود بسیار کم هست)
- کانالهایی که در هنگام جستجوی کانالها با علامت دیسکت نشان داده میشوند، کانالهای دیتا هستند که بعضی از آنها قابلیت دانلود آفلاین دارند و میتوان از آنها دانلود کرد.
اشتراک در:
نظرات پیام
(
Atom
)
ارسال یک نظر